Uw partner voor de totale inrichting

Over KDB Interieur

Karel De Boek is sinds 1998 hét aanspreekpunt voor de verbouwing en renovatie van bestaande woningen. Door zijn jarenlange ervaring en contact met klanten is hij nu van mening dat ze het meest tevreden terugblikken op de werken, wanneer er met 1 partner voor een totaalpakket wordt gewerkt.

KDB Interieur is een partner voor particulieren en zelfstandigen. Particulieren kunnen de nood hebben om door hun leefruimtes een frisse wind te blazen. Zelfstandigen doen er baat bij door van tijd tot tijd hun commerciële ruimte eens volledig op te frissen. Zeker zij die reeds een lange tijd een vaste waarde zijn in de markt.

De grootste focus van KDB Interieur ligt op maatwerk. Van keuken tot dressing, bouwen ze jouw interieur om tot een plaatje én op maat. Dit maakt dat elk project keer op keer een uniek project is.

Om elk project tot in de puntjes af te werken, hebben we een vast team van medewerkers met elk een eigen specialiteit. Daardoor kunnen wij als partner één totaalpakket aanbieden voor de renovatie of verbouwing van woningen. Van alle soorten elektriciteit en sanitair tot de pleister- en schilderwerken, alsook de plaatsing van domotica, vloeren en plafonds kennen geen geheimen voor ons.

Door dit alles is KDB Interieur jouw specialist bij uitstek voor grote en middelgrote totale woningrenovaties.

Overtuigd? 

Contacteer ons voor een nieuw project